Robert Hoetink / Shutterstock

Albert Heijn wil overal zelfscankassa’s zodat scholieren niet meer voor 3,66 euro per uur hoeven te werken

Nu de supermarkten absolute recordwinsten boeken door de coronacrisis, is het extra wrang dat scholieren nog steeds maar 3,66 per uur verdienen. Dat vindt ook Albert Heijn, die daarom overal zelfscankassa’s wil invoeren.

“Het is inderdaad een schande dat ze zo weinig verdienen”, zegt Ahold-CEO Frans Muller. “Daarom streven we ernaar om alle scholieren zo snel mogelijk te vervangen door zelfscankassa’s. Geen scholier zou zo weinig moeten verdienen. We zeggen het niet snel, maar het is mensonterend. Daarom zeggen wij: we zetten niet-menselijke zelfscankassa’s in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Sind Sie geil oder erfahren Sie einen senkrechtigen Piemel? Besuchen sie undere website. Für weitere lnformationen,…….. http://webcash5.club/