TQnet / Youtube

Marvin laat doos om laptop zitten zodat hij langer meegaat

Het was weer eens zover: Marvin moest weer een nieuwe laptop kopen. Omdat hij normaal gesproken nooit langer dan twee jaar met een laptop doet, laat hij nu de doos om de laptop zitten, zodat die langer meegaat.

“Kijk, je kunt er nu gewoon in krassen, en er gebeurt niets”, zegt Marvin terwijl hij daad bij woord voegt. “Je zou hem bij wijze van spreken zelfs kunnen laten vallen. Ik denk echt dat als je er een beetje zuinig mee omspringt en de doos goed om de laptop laat zitten, je er misschien wel tien jaar lang profijt van kan hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij vermeldt gelukkig niet dat de laptop “out of the box” moet. Want dat is zo fout, fout, fout. Het is “outside the box” of “out of the blue”. Maarre, zover is hij niet gekomen en waarschijnlijk was hij dit ook niet van plan om dit te vermelden, maar ik ben het wel kwijt. Is het nu de bedoeling dat Marvin langer meegaat of de laptop?

Reageer
gravatar

“Wil jij de nieuwsbrief van De Speld elke dag (of elke week) ontvangen? Klik dan hier”

Wat heb ik daaraan als ik De Speld maar twee keer per maand mag bezoeken?
Dit is mijn eerste bezoek deze maand. Ik mag er deze maand dus nog maar één keer in. Gelukkig heb ik om elke dag te lachen NU.nl en Nieuwspaal nog. En die zijn gratis.

Reageer
gravatar

Misschien goed tegen krassen, maar aangezien de kans groot is dat de temperaturen in de laptop door de doos hoog oplopen gaat de rest van de hardware minder lang mee. Vind het nogal simpel bedacht.

Reageer
gravatar

Kleinzoon, dat is allesbehalve een goed idee. Zo’n jaar of twintig geleden was een rollator bij de V&D in de aanbieding. Wel tien procent korting! Ze wilden de rollator wel in het magazijn bewaren tot ik er aan toe zou zijn. Dat was pas twee jaar geleden.