Fizkes

Thijs loog zijn hele jeugd over wie zijn beste vriend was om beveiligingsvraag op werkcomputer extra veilig te maken

Wie aan de kleine Thijs Boormans vroeg wie zijn allerbeste vriend was kreeg steevast te horen dat dat klasgenoot Dirk was. Logisch dacht men, de twee woonden bij elkaar in de straat en lieten geen moment onbenut om samen te spelen. Niets is echter minder waar blijkt nu. Het was slechts een strategisch antwoord om mensen op het verkeerde been te zetten, om zo de beveiligingsvraag op zijn werkcomputer 'wie was je beste jeugdvriend?' extra veilig te maken.

"Klopt", bevestigt Thijs. "Ik ging veel met Dirk om, maar om nou te zeggen dat we beste vrienden waren, nee. Mijn beste vriend was Freek. Met hem had ik veel minder contact maar wel heviger. We spraken eens per week in het geheim af in het bos aan de rand van het dorp. Ondanks dat helemaal niemand van m'n collega's überhaupt weet wie mijn jeugdvrienden waren en er niks interessants op die computer staat kan je niet voorzichtig genoeg zijn."

Thijs wilde meewerken aan dit artikel omdat hij zijn beveiligingsvraag heeft veranderd in 'in welke stad heb je je partner voor het eerst ontmoet?'. Wat niemand weet is dat hij z'n partner al anderhalf jaar stalkte voordat ze elkaar officieel ontmoetten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boffen dat zijn kinderen ook bijvoorbeeld een vriendje met bijv een prachtige lange Marokkaanse of Poolse naam kunnen gebruiken.

Reageer