Shutterstock / AlessandroBiascioli

Slordig: stel experimenteert in slaapkamer maar vergeet controlegroep

‘Het was ontzettend geil, maar helaas niet valide’

Thomas en Femke hebben dit weekend vrijgehouden om eens flink te experimenteren in de slaapkamer. Waar de resultaten aanvankelijk positief leken, zijn ze er inmiddels achter gekomen dat het hele experiment voor niets is geweest. “We zijn de controlegroep vergeten.”

“Het was ontzettend geil, maar helaas niet valide”, concludeert Femke teleurgesteld. “Een beginnersfout, maar we hadden zoiets als dit dan ook nog nooit eerder gedaan. Hoewel ik het ook wel raar vind dat in de veiligheidsaanwijzingen van de webshop niets over randomiseren stond.”

“We zijn iets te enthousiast geweest”, legt Thomas uit. “Nu weten we niet of we plezier of placebo hebben gehad. Het is natuurlijk ook moeilijk een dubbelblind experiment op te zetten – het is wel zo handig als tenminste een van ons tweeën kan zien wat we aan het doen zijn.”

Thomas en Femke hebben inmiddels een profiel aangemaakt op internet en hebben zaterdagavond met een hete controlegroep afgesproken. Femke: “En ik ben gelukkig een beetje bias curious.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Normale Nederlandse vrouwen zouden zeggen: “En ik ben nu al vreselijk nieuwsgierig naar zaterdagavond.”

Maar een seksmodel van Shutterstock spreekt uitsluitend Engels. En wat Italiaans, omdat ze daar ook veel pornofilms maken.

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe
http://www.netprofit10.com

Reageer