Shunevych Serhii / Shutterstock

Ultieme relatietest: stel gaat trouwen

‘Je weet direct wat je aan elkaar hebt’

Ze zijn al een tijdje samen, maar de echte relatietest moet nog komen: Marie en Vince gaan trouwen. Voor beiden gaat het een spannende periode worden, omdat het voor het eerst is dat ze elkaar het jawoord gaan geven.

Marie heeft vertrouwen in een goede afloop, maar kent ook de gruwelverhalen van stelletjes die samen gaan trouwen en vervolgens alleen maar ruzie krijgen: “Je weet wel direct wat je aan elkaar hebt natuurlijk. Je zit zo dicht op elkaars lip, ik snap wel dat het situaties kan opleveren waarin je elkaar op een hele andere manier leert kennen.” Ondanks alle horrorverhalen heeft Marie er echter wel vertrouwen in dat het bij hen wel goed zal gaan. “We hebben het er van tevoren goed over gehad en weten de valkuilen. Je moet ook niet als je elkaar pas net een maand kent zoiets gaan doen bijvoorbeeld.”

Vince is iets gereserveerder: “In de echt verbonden worden kun je inderdaad wel als ultieme relatietest zien ja. Ik weet al wel dat er trekjes zijn waar ik me ontzettend aan ga ergeren. Maar aan de andere kant, als die goed gaat weet je ook meteen dat we klaar zijn voor misschien wel wat grotere stappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik citeer in onze eigen taal: “Houd de ziel in leven.”
Of Corrie is heel erg gelovig in een Bijbelse God of ze galmt een Engelse zin na zonder te weten wat het betekent.

gravatar

Opmerkelijk aan de foto’s van De Speld is dat alleen geschminkte fotomodellen in de leeftijd van achttien tot eenendertig relaties aan zouden gaan of relatieproblemen hebben.
Het taalgebruik is aangepast aan pubers tot de leeftijd van vijfentwintig jaar.
Tellen wij opa’s en oma’s (de meeste reageerders) niet mee?

Ik wil iemand met onze levenservaring in de redactie!

Reageer