Veelgeprezen ‘natuur’ zit bomvol insecten

Er wordt hoog van opgegeven: de ‘natuur’. Maar wie er weleens is geweest, weet wel beter. Die opgehemelde toestand zit bomvol insecten.

Muggen, vliegen, horzels, wespen, het wemelt ervan. En dan hebben we het nog niet eens over de vele soorten krioelende schepsels die je buiten de ‘natuur’ godzijdank niet eens hebt.

Vergeet dus het romantische idee. Probeert iemand je toch te lokken met mooie plaatjes en de belofte van rust? Onthoud dan: natuur = insecten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben Ik moet ons examen houden, daarom heb ik een week geleden hard gewerkt en $ 19500 verdiend. Ik geef mijn vrienden en metgezellen om dat werk te doen, je moet inzien hoeveel geld ik verdien in een week geleden, bestudeer deze site om extra realiteiten te nemen ..
http://www.netprofit10.com

Reageer