Anna Nikonorova / Shutterstock

Leraren- en watertekort: niet te lang met je leraar douchen

In grote delen van Nederland heerst een watertekort, terwijl er in het onderwijs een schrijnend tekort aan leraren is. Drinkwaterbedrijven en onderwijskoepels roepen daarom gezamenlijk alle Nederlanders op om niet te lang met hun leraar te douchen.

“We kunnen deze tekorten alleen de baas als we allemaal meewerken”, leggen Vitens en de VO-Raad uit. “Het is nu misschien even vervelend dat je niet uitgebreid met je leraar onder de douche kan staan, maar je leraar is hard nodig in de klas en met water moet je zuinig zijn omdat we anders drinkwater tekort zullen komen.”

Ook het zwembad van je leraar vullen met water wordt uitdrukkelijk afgeraden. “Je zal echt even moeten wachten tot er weer voldoende water en leraren zijn voordat je in bikini de auto van je leraar kan wassen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *