OLA

IJsjeskaart toont alle ijsjes die ze niet meer hebben

Buiten voor snackbar De Druppels staat een grote, kleurrijke ijsjeskaart met daarop alle ijsjes die ze niet meer hebben. Een gele ijskoude solero, een calippo met frisse colasmaak, een perenijsje met druppeltjes erop. Ze zijn allemaal op en überhaupt niet te koop.

Als je lang naar de ijsjeskaart kijkt, loopt het water je in de mond. Als ze ook maar één ijsje zouden hebben van alle ijsjes die hier op de kaart staan, dan zou dat je flink goed doen. Een Magnum met aardbei staat er zelfs tussen! De verkoelende ijsjes zijn, ondanks alle rode kruisjes er doorheen, gelukkig nog goed te zien.

Oh, zo’n twister! Handig dat je buiten al kunt zien welke ijsjes ze allemaal niet hebben. Niet duur eigenlijk. Een split is lekker nu ook, met sinaasappel! Ah, echt zin in. Jammer dat ze op zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, ijsklontjes eten is stom.
Ze in een winkel kopen, terwijl men ze zelf thuis kan maken, is ongelooflijk dom. (Ik zag dat onlangs nog voor mijn ogen gebeuren.)

Als ik ijsjes wil eten, dan koop ik gewoon een pak imitatie-ijsjes in een goedkope supermarkt.
En dat heeft ermee te maken dat praktisch dezelfde ijsjes van het ‘merk’ kopen, voor 3x de prijs, ook wel heel erg dom is.
Ze langs de snelweg kopen voor 6x de prijs is echt wel heel-heel dom.

Voor meer konsumentenadvies om rijk & gelukkig te worden, abonneer je en druk op het belletje!
👉 🆗🔔 👈

Uw leven zal nooit meer zo ellendig zijn als nu.