Pixel-Shot / Shutterstock

Man met blessure maakt voor de zekerheid de hele tijd pijnlijke beweging om te checken of het nog pijn doet

De 35-jarige Xavi heeft sinds vorige week last van een blessure aan zijn schouder als gevolg van overbelasting. Bepaalde bewegingen doen daardoor nu heel veel pijn en die maakt Xavi sindsdien de hele tijd, om te checken of het nog steeds pijn doet.

“Ik wil gewoon even kijken of ik nog last heb.” Xavi probeert tegelijkertijd zijn vriendin inzicht te geven in zijn pijn. “Kijk dan, als ik dit doe, au au godver. Niet te doen gewoon.” Zijn gezicht verkrampt en doorpraten lukt even niet. “Het voelt net als wanneer ik mijn arm zo, in een draai en dan met kracht AUOEAAAAAAAUW!” Hij maakt een zeer specifieke beweging die hij anders nooit maakt, om maar te kunnen controleren of hij nog steeds last heeft. “Het lijkt wel of het steeds erger wordt, er zijn echt momenten dat ik crepeer van de pijn. Als ik dit doe bijvoorbeeld. AH GODVER TYFUS LAAT HET STOPPEN AAAAH.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *