Shutterstock / mark gusev

Shutterstock / mark gusev

Beginnende gezondheidsinfluencer hoopt dat zijn video’s snel door een groot publiek belachelijk worden gemaakt

Een aspirerende gezondheidsinfluencer hoopt dat zijn video’s snel door een groot publiek belachelijk worden gemaakt. Coach Jeremy heeft al twee video’s geplaatst over het gevaar van zonnebrandcrème, maar ze zijn helaas nog niet viral gegaan. “Misschien moet ik iets nóg dommers zeggen”, gaat de jonge ondernemer bij zichzelf te rade. “Of misschien iets antisemitisch? Hm, dat gaat dan weer té ver. Of niet?”

Hij kijkt naar zijn Excel-bestandje met klanten. Alleen zijn zus heeft tot nu toe een wellness-gesprek bij hem geboekt. “Ik denk dat ik een video maak waarin ik als een halvegare uit het water kom met kettlebells in mijn handen. O nee, wacht, dat is al gedaan”, prevelt Coach Jeremy verder. “Misschien kan ik erg hard huilen. Hm, nee, dat is gewoon zielig. De mensen moeten juist boos worden en zich slimmer dan mij voelen.”

Dan krijgt hij een lumineus idee. “Ik verkoop letterlijk kwakzalf”, denkt Coach Jeremy. “Kwakzalf, met een Q. En dan zeg ik erbij dat het getest is op dieren, en dat dat goed is! Sommigen zullen zeggen dat het een grap is, anderen zullen het als bewijs van de verloedering zien, en hoe dan ook zullen ze er baat bij hebben het te delen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *