Leuke complottheorieën om dit najaar mee gespot te worden

Nu ook Doutzen steeds vaker wordt gespot met een leuke complottheorie, zetten wij de mooiste van dit najaar voor je op een rijtje. Welke waarheid kan jou laten stralen?

1) De media, grote bedrijven en de farmaceutische industrie spannen samen om ons onder de duim en ongezond te houden. Deze theorie laat Doutzen de laatste tijd stralen, dus misschien kan jij hem ook erg goed hebben!

2) 1,5 m is onzin om Corona uit te bannen. Deze is vooral leuk op feestjes waar je graag mensen wil omhelzen. Zo heb je namelijk twee vliegen in 1 klap: je komt open en stoer over, en mag gelijk je vrienden dicht bij je houden.

3) Corona is bedacht door Bill Gates, en zijn ‘vaccin’ is een chip die hij inspuit om de wereld te kunnen domineren. Deze theorie kleed enorm goed af.

Je kan natuurlijk ook leuke theorieën combineren. Mix en match wat van bovenstaande ideeën, of kijk eens rond bij de hotte influencers van dit moment, zodat je je eigen waarheid kan creëren die het beste bij je past. Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ga voor de chip. Die biedt nl. welhaast oneindige mogelijkheden: zonder enige moeite knoop je er crowd control d.m.v. 5G aan vast, en mind control niet te vergeten!
Ik moet alleen nog wat werken aan een goede reden voor Bill om de wereld te willen regeren, dat lijkt mij namelijk geen bal aan en bovendien dodelijk vermoeiend.

Reageer
gravatar

Aan de ene kant mensen die verantwoordelijk denken over relaties en belachelijk gemaakt worden door aan de andere kant de buitenlanders die op een dierlijk niveau hun buit binnen slepen voor de seks. Vrouwen offeren hun leven ervoor op en denken instinctief dat ze beloond worden door God. Daar kom ik erin bij een groep als Share die dit bevordert. Omdat ik spreek als God, en ik neem desnoods de democratie terug.

Reageer
gravatar

Ik mis de Chinezen nog. Wij hebben immers dit belangrijke virus voortgebracht om de aandacht van Hong Kong af te leiden.

Reageer