Leuke complottheorieën om dit najaar mee gespot te worden

Nu ook Doutzen steeds vaker wordt gespot met een leuke complottheorie, zetten wij de mooiste van dit najaar voor je op een rijtje. Welke waarheid kan jou laten stralen?

1) De media, grote bedrijven en de farmaceutische industrie spannen samen om ons onder de duim en ongezond te houden. Deze theorie laat Doutzen de laatste tijd stralen, dus misschien kan jij hem ook erg goed hebben!

2) 1,5 m is onzin om Corona uit te bannen. Deze is vooral leuk op feestjes waar je graag mensen wil omhelzen. Zo heb je namelijk twee vliegen in 1 klap: je komt open en stoer over, en mag gelijk je vrienden dicht bij je houden.

3) Corona is bedacht door Bill Gates, en zijn ‘vaccin’ is een chip die hij inspuit om de wereld te kunnen domineren. Deze theorie kleed enorm goed af.

Je kan natuurlijk ook leuke theorieën combineren. Mix en match wat van bovenstaande ideeën, of kijk eens rond bij de hotte influencers van dit moment, zodat je je eigen waarheid kan creëren die het beste bij je past. Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *