Party people studio / Shutterstock.com

Links behaalt opnieuw klinkende overwinning op zichzelf

Links Nederland viert opnieuw feest: het heeft een klinkende overwinnning op zichzelf behaald nu de inclusieve lieverds van De School onder vuur liggen en de directie ervan aftreedt en met burn-out-klachten lijkt te kampen. “We hadden niet gedacht dat we onszelf zo snel en effectief zouden verslaan”, legt een woordvoerder van Links uit.

De stroming heeft de wind mee: het is de zoveelste overwinning die het binnen korte tijd op zichzelf behaalt. “Laatst hebben we ook al zo’n gevoelige klap uitgedeeld aan onszelf, met de aanvallen van Ewald Engelen en Zihni Özdil op het intersectioneel denken zonder ook maar enige rekenschap te geven van de waardevolle aspecten van die denkstroming. Goed, met zoiets versla je jezelf nog niet definitief, maar het is een stap in de richting”, legt de woordvoerder uit.

Het recente succes van de aanvallen van Links op zichzelf schrijft de woordvoerder voor een belangrijk deel toe aan social media. “We zouden het wel willen toeschrijven aan een soort intrinsiek elan, maar eerlijk is eerlijk: het is gewoon een grote motivator om jezelf eens goed kapot te maken als je daartoe morele steun krijgt van wildvreemden op het internet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet Links maar ‘The Black Archives-‘ en ‘Black Lives Matter’-beweging die De School 💃🕺 met belachelijke verwijten in diskrediet hebben gebracht. Die gasten kunnen alleen maar schreeuwen, vernielen en verwijten.

De bijeenkomst: ‘Taking Responsibility’ met als host Souhayla Ou-Oumar had het karakter van een volkstribunaal.

Corrie.

Reageer
gravatar

Vaag verhaal, maar klopt wel met de linkse wij-haten-onszelf-dus-maken-we-het-Nederlanders-zo-moeilijk-mogelijk-en-geven-alles-weg-aan-wildvreemden-mentaliteit.

Korter? Sinterklaasmentaliteit .

Reageer