Woke-leger rukt op richting Overijssel

Het is onverwacht hard gegaan: na de verovering van de Randstad en Flevoland wordt nu verwacht dat het woke-leger ergens in de komende dagen Zwolle gaat innemen. Bewoners vrezen voor bewustwording van sociale ongelijkheid, antiracistische politiek en genderneutrale opvoedingen.

Het ministerie van Defensie heeft duidelijke een verkeerde inschatting gemaakt. Enkele honderden ‘woke-tweets’ per dag werden ongevaarlijk geacht, maar nu blijkt er toch een goed georganiseerde organisatie achter te zitten die niet bang is om grote gebieden te veroveren. De Woke-strijders namen eerder deze week al het gemeentehuis van Dronten in wat tot gevolg had dat enkele burgers een kruisje in hun paspoort konden zetten in plaats van man/vrouw. De schade was voor sommigen te overzien.

Een deel van de Zwollenaren is inmiddels via een luchtbrug naar Urk gevlucht. Urk wordt door experts gezien als een onneembare vesting voor het woke-leger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mot godverdomme niks van die buitenstaanders hebben!
Op zondag gaan we altijd naar de Kerk, dus dat willen we in ere houden. Godallemachtig.
Dat God bepaalt dat christenextremisten Nederland over nemen, Afghanistan heeft geluk!

Reageer
gravatar

Logisch dat ze naar het centrum van de Nederlandse democratie trekken (Thorbecke, vdCapellen) en deel van de Verlichting á Kempis, De Nederlandse Democratie is in gevaar. Als Zwolle valt door het Wilde Westen zijn de rapen gaar. Snel, zet de val van de Sassenpoort klaar om weer wat tuig te vangen, maak de galg, de kooien en de schandpaal gereed op het plein naar de Korte Ademhalingssteeg, roep van Voorst tot Voorst met zijn ridders op. We beleven straks St Lucienacht 2.0

Reageer
gravatar

@Overijssel: wordt ZSM lid van de NUPI. Dan weten jullie zeker dat alles origineel blijft! De Randstad is al verloren door al die anti-NUPI wappies. Maar jullie kunnen jezelf nog redden!

Reageer