Shutterstock: Oleksandr Berezko

Vrouw gooit knolselderij voortaan direct na aankoop alvast in de prullenbak

Het overkomt Kiara (28) telkens weer: ze koopt een knolselderij, laat die drie maanden in haar koelkast liggen en gooit ‘m daarna beschimmeld en verschrompeld weg. Daar heeft de 28-jarige een oplossing op gevonden: ze flikkert het ding voortaan direct na aankoop alvast in de prullenbak.

“Waarom drie maanden wachten? Die tijd kun je veel beter besteden dan elke dag opnieuw te worden geconfronteerd met het feit dat je nog steeds niet weet wat je ermee moet. Is alleen maar negatieve energie. Bovendien neemt zo’n ding hartstikke veel ruimte in. Dus nee, niet uitstellen, gewoon meteen weg ermee. Dan heb je ook de ruimte om een keertje wat anders te proberen, zoals koolrabi, rammenas of postelein.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo jammer. Je kan zo veel lekkers maken met knolselderij; salade, soep, lasagnebladen, heerlijk in een overschotel, als frietjes met kruiden in de oven, of roerbakken met shoarmakruiden if een plak bakken met geitenkaas of gewoon roerbakken met knoflook en paprika. Gewoon te veel om op te noemen. Eet smakelijk. Groet Boer Ted

Reageer