Maderla / Shutterstock

Chinese paracetamol werkt zo goed dat je nooit meer pijn zult ervaren

Onderzoek van Zembla en NRC wijst uit dat veel paracetamol afkomstig uit China kankerverwekkende stoffen bevat. Deze paracetamol blijkt zo goed te werken, dat je uiteindelijk nooit meer pijn zult hebben.

Een uitkomst waar de fabrikant Xiping uit China erg blij mee is: “Zo zie je maar, het middel doet precies wat het moet doen: de pijn verminderen. In dit geval doet het zelfs dus de pijn helemaal verdwijnen. Je zakt langzaam weg in een bodemloze slaap. En wordt niet meer wakker. Dat wil toch iedereen?”

Het is onduidelijk hoeveel mensen precies deze zogenaamde ‘superparacetamol’ hebben ingenomen de afgelopen jaren. Duidelijk is wel dat ze een enorme mazzel hebben gehad en precies hebben gekregen wat ze wilden: nooit meer pijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *