Irina Kozorog / Shutterstock

Opaatje uit de film Up heeft spijt van het cool maken van ballonnetjes

Het schattige opaatje uit de film Up heeft spijt. In een video biedt hij zijn excuses aan voor het motiveren van lachgasgebruik. “Ik heb een voorbeeldfunctie. Daar had ik naar moeten handelen.”

“Ik had moeten weten dat als ik mezelf zo zou laten filmen, met duizenden ballonnetjes aan mijn huis, dat ik daarmee een verkeerde boodschap overbreng naar mijn fans”, zegt het lieve opaatje met die leuke loopstok. Hij moet steeds bijna huilen. “Ook al zat er eigenlijk helium in mijn ballonnen, door mij wil de jeugd nu de hele avond ballonnetjes doen. Ze vinden de ballonnetjes té cool… Ik ben blij dat mijn lieve vrouw mij niet meer zo hoeft te zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *