r.classen / Shutterstock

Inbreker spreekt zich meermaals uit tegen diefstal

De Wijchense inbreker Hendrik Petersen is het helemaal zat om meteen in de criminele hoek te worden geduwd als hij vertelt over zijn baan. Dat heeft hij tijdens een buurtbarbecue op de Brink duidelijk
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is geen enkele nederlander meer die racistische uitspraken doet. Wel zijn er de nodige mensen die anti-racisten tot op het bot beledigen en de grond intrappen, maar dat is geen racisme, toch ?

Reageer
gravatar

Zou het geen tof idee zijn wanneer de door het programma: ‘Opsporing Verzocht’ opgepakte criminelen worden uitgenodigd voor een begripsvol gesprek bij een praatprogramma van de publieke omroep ?

Hoofdzakelijk zijn dat criminelen met een getinte huidskleur. Ze kunnen dan uitleggen waarom het zo belangrijk is een Louis Vuitton-heuptasje, merkkleding en een dikke vette BiMW te hebben.

Zal wel iets met de VOC-mentaliteit te maken hebben. 👊🏽👊🏽

Disclaimer: Ben je een gekleurde Nederlander dan spijt het mij dat ik je misschien gekwetst heb met mijn reactie. Het ontbreekt mij aan empathie om te beseffen wat het je aandoet.

Corrie.

Reageer
gravatar

‘Opsporing Verzocht’ levert een enorme bijdrage aan #ETNISCHPROFILEREN en dient zo spoedig mogelijk gestopt te worden!

Wat het nog erger maakt is dat zelfs bepaalde wijken in het FANTASTISCHE Amsterdam (#TrotsOp!) ZWART maakt!

gravatar

Misschien moet Hendrik Petersen eens wat vaker naar het tv-programma Veronica Inside gaan kijken. Daar kan hij zien hoe je de juiste balans vindt tussen binnen de grenzen blijven en over het randje gaan.

Wellicht pikt hij er iets van mee. 📟📠💻😊

Reageer