Shutterstock : www.hollandfoto.net

Gegevens gebruikers Foodora liggen op straat, maar ze willen ze wel komen brengen

Door een groot datalek bij Foodora liggen de gegevens van 48.000 Nederlandse gebruikers op straat. Als je wilt, kunnen ze ze komen brengen.

Het gaat om namen, adressen, telefoonnummers en versleutelde wachtwoorden. Even zin in iets anders? Naast Nederlandse accounts kun je ook nog kiezen uit accounts uit de landen Duitsland, Spanje, Frankrijk, Liechtenstein, Italië, Oostenrijk, Hong Kong, Canada, Zweden, Noorwegen, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Singapore.

Zit er iets voor je tussen? Laat even je gegevens achter. Ze kunnen over een kwartiertje bij je op de stoep staan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aan De Speld.

[Belastingdienst Alert]: U heeft nog een openstaand bedrag van EUR €482,00 met kenmerk 202037738 na meerdere herinneringen niet voldaan. Op 17-06-2020 zal de gerechtsdeurwaarder overgaan tot conservatoir beslag. U kunt de beslagprocedure voorkomen door direct het hele bedrag te voldoen via IDEAl: https:/bit.ly/202037738

Let op! Dit is een automatisch gegenereerde berichtgeving.

Reageer