BT Sports / Youtube

Grote groep supportersgeluiden wacht spelers Dortmund op na verloren wedstrijd tegen Bayern

Geluidstechnicus Thimo heeft besloten dat de fans van Dortmund niet blij waren met de thuisnederlaag van hun club in de wedstrijd tegen Bayern München. Na afloop gingen zij via hem verhaal halen bij de spelers.

Nog voor de spelers naar buiten lopen, staan de supportersgeluiden al in een rumoerige groep bij de uitgang. Als de eerste speler zijn gezicht laat zien klinkt er massaal boegeroep en gefluit uit het Grundig audiosysteem van Thimo. Vervolgens zet hij een spreekkoor aan en laat hij het klinken alsof er een groot voorwerp tegen de spelersbus is gegooid.

Mats Hummels neemt het woord namens de spelersgroep en maant de supportersgeluiden tot stilte, door aan Thimo te vragen of het geluid iets zachter kan. “Ik kan mezelf bijna niet verstaan!”, lacht de centrale verdediger. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan aan Thimo en belooft er alles aan te doen om toch nog voor het kampioenschap te gaan. Thimo neemt genoegen met zijn woorden en zet het geluid van een weglopende menigte aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, waar zijn zuppurters eigenlijk nog voor nodig?
Eén keer geluid opnemen, en voor eeuwig afspelen!

Hetzelfde met video’s van die kluppies.
Gewoon wat willekeurige doelpunten aan elkaar plakken, en de hempies naar keuze inkleuren.

En dan wat ‘Oehs!’ en ‘Ahhs’ op de achtergrond.
Publieksbeelden kunnen ook gewoon erbij.

Of digitale animatie.
Dat FIFA-spelletje laten afspelen.

Hee, het is 2020, de techniek heeft niet stil gestaan!

Reageer