Shutterstock/Vitalii Vitleo

Shutterstock/Vitalii Vitleo

Haaland dolblij met transfer naar City: ‘Als kind droomde ik al van heel veel geld’

Het is officieel bevestigd dat Erling Haaland de overstap maakt van Borussia Dortmund naar Manchester City. Hiermee komt een jongensdroom uit, want als kind droomde de 21-jarige Noor al van bakken met geld.

“Ik ben echt dolblij met deze transfer”, glundert de felbegeerde spits. “Vroeger had ik mijn kamer al vol hangen met posters van geld. Als kind had ik jarenlang een pyjama met eurotekens erop, die heb ik altijd bewaard. Dat ik nu een contract heb dat me financieel onafhankelijk maakt, en daar voorbij, is echt een droom die uitkomt.”

Over zijn doelstellingen is Haaland direct kraakhelder. “Ik kom naar deze club voor de prijzen. De prijs van een Lamborghini, de prijs van een sicke jacht en de prijs van een huis in Manchester voor mijn familie. De Champions League winnen zou ook leuk zijn, maar dat hangt uiteindelijk af van meerdere factoren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *