PRO SHOTS / Toon Dompeling

PRO SHOTS / Toon Dompeling

Ajax-beul naar Dortmund: Sven Mislintat

'Van amateur naar één van de grootste clubs van Europa'

Een fantastische transfer zoals je ze eigenlijk alleen nog maar in jongensboeken ziet: de onbekende Duitser Sven Mislintat versloeg dit seizoen eigenhandig Ajax en wordt voor die prestatie beloond met een transfer naar Champions League-finalist Borussia Dortmund.

Mislintat glimt van oor tot oor na zijn spectaculaire overstap: "Dat ik als relatieve nitwit erin ben geslaagd om een instituut als Ajax op haar knieën te dwingen, was voor mij al een prestatie waar ik nooit van heb durven dromen. Maar dat ik me daarmee in de kijker heb weten te spelen van één van de grootste clubs van Europa, is zó bizar dat ik het zelf ook nog niet helemaal bevatten kan."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *