Pro Shots / Sergio Ruiz

Pro Shots / Sergio Ruiz

Haaland krijgt nieuwe software-update na verlies tegen Liverpool

De 1-0 overwinning van Liverpool op Manchester City heeft nare gevolgen voor een deel van het technische personeel van Manchester City. Zij zijn direct ontslagen omdat ze waren vergeten om Haalands software te updaten.

“Het is het makkelijkste baantje ter wereld. Je hoeft alleen maar het vakje ‘ja’ aan te klikken voor automatische updates. Dat zou het eerste moeten zijn wat je doet nadat je hem uitpakt”, reageert een furieuze Pep Guardiola.

Haaland wist niet te scoren in de wedstrijd tegen Liverpool en zijn manager ziet graag dat er direct actie wordt ondernomen: “Het maakt niet uit als we hem helemaal uit elkaar moeten schroeven en de garantie daardoor verloopt, maar we moeten hem zo snel mogelijk weer in murder mode zien te krijgen voor de grote wedstrijden.”

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Waterford Whispers News.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *