Pro Shots / Sergio Ruiz

Pro Shots / Sergio Ruiz

Manchester City weet wat het te doen staat: 750 miljoen uitgeven op de transfermarkt

Daags na de uitschakeling in de Champions League gaat het vizier van Manchester City vol op het volgende seizoen. Volgens trainer Joseph Guardiola is er in Manchester veel mogelijk, mits er serieus wordt geïnvesteerd in de selectie: “We zijn dit jaar heel ver gekomen met een mix van eigen jeugd en spelers met een krasje, buitenkansjes. Als je dat ziet, denk je wel: ‘waartoe zouden we in staat zijn als er eens iemand écht geld in deze club steekt?’

“City heeft een budget van 750 miljoen vrijgemaakt om de selectie te versterken. “Het is een begin”, knikt Guardiola zuinig.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *