Shutterstock / Marco Iacobucci Epp

Shutterstock / Marco Iacobucci Epp

Supporter klaagt over absurd hoge prijs van bier dat hij naar keeper gaat gooien

Frans Klijnhout vindt het belachelijk: de hoge bierprijs in de GelreDome. De Vitesse-supporter is tijdens thuiswedstrijden van zijn club vele euro’s kwijt aan biertjes die hij naar de keeper van de tegenstander gooit.

“Het is gewoon absurd”, klaagt Frans. “De gewone fan kan dit echt niet zeventien keer per jaar opbrengen. Een paar biertjes horen er gewoon bij als je naar het stadion gaat, maar op deze manier is de lol er snel af. Dan kan ik net zo goed thuis voor de tv zitten en een normaal geprijsd blikje over het scherm heen flikkeren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *