De Speld

Tim weet bij komkommers nooit of je het plastic er nou wel of niet op moet laten zitten

Het is allemaal maar verwarrend, vindt Tim – hoe weet je bij een komkommer nou of je het plastic er wel of niet op moet laten zitten? Ze zien er allemaal hetzelfde uit en hij voelt het verschil ook niet echt.

“Zijn dit nou die dingen waar je het plastic op moet laten zitten?” Tim kijkt goed naar de komkommer, ruikt er eens aan. Geen idee. Het voelt als normaal plastic, maar dat is bij die komkommers met oplosplastic ook altijd zo.

“Het is een luxe, zo’n komkommer met oplosplastic, maar in de praktijk levert het alleen maar verwarring op”, besluit Tim. “Deze keer laat ik het plastic er maar gewoon om zitten, om te testen.” Het smaakt prima.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

daar heeft mijn vrouw last van met condooms. Ik loop er nog steeds met eentje mee rond, omdat we niet weet of die er al kan.

Reageer
gravatar

Wanneer het een oplosbare condoom is zou ik hem laten zitten tot ie opgelost is. Wel oppassen dat ie niet kapot gaat!