shutterstock.com/studiospeld

Bijzonder moment: beenhaar en zelf geknipte pony exact even lang

Een unieke gebeurtenis heeft vanochtend plaatsgevonden in de badkamer van Carolien uit Amsterdam. Hoewel ze sinds het begin van de zelfisolatie had gezworen haar haar keurig met rust te laten, is dat helaas niet gelukt met de lokken op haar hoofd. Gelukkig kon ze zichzelf naderhand troosten met de gedachte dat haar hoofdhaar nu exact even lang is als haar beenhaar. 

“Toen ik eenmaal met de keukenschaar in mijn ene, en met een pluk pony in mijn andere hand boven de wastafel stond, was er geen houden meer aan. Ik bleef maar bijknippen. Stukje links eraf van de voorkant. Stukje rechts. Ah shit, schuin. Oké, de achterkant ook maar even meepakken dan. En de zijkanten, want dit is geen gezicht zo. Godsamme, oké dit is fucking mislukt, nou dan gaat toch lekker alles eraf ja toch.”

Door de coronacrisis kon er geen live publiek bij het bijzondere moment aanwezig zijn. Daarom delen wij de beelden die zij eerder rond stuurde in de familie-app.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *