Shutterstock / M M Vieira

Shutterstock / M M Vieira

Impulsief geknipte lockdown-pony gelukkig al 2 millimeter gegroeid

'Nog 7 jaar te gaan’

We maken allemaal fouten. Zeker tijdens de lockdown waarin we meer op onszelf aangewezen waren en de wijze raad van vriendinnen vaak ver weg was. Dat geldt ook voor Elise: ze heeft impulsief een pony geknipt. Maar gelukkig voor haar is-ie een half jaar later alweer 2 millimeter uitgegroeid. “Nog zeven jaar te gaan.”

“Het was lockdown, ik zat hele dagen thuis en had al drie weken niemand gezien behalve mijn eigen spiegelbeeld. En na een filmpje op Instagram leek het me wel een goed idee”, zegt Elise terwijl ze een naar buiten kronkelende lok op haar voorhoofd tevergeefs probeert plat te drukken. “Alleen hebben mensen dus blijkbaar een kruin.”

Haar vriendinnen balen ervan dat ze Elise hier niet voor hebben kunnen behoeden. “Had ze maar iets gezegd”, zegt hartsvriendin Laura. “Dan had ik mijn foto’s van de middelbare school na dezelfde vergissing weer eens aan haar kunnen laten zien. Of haar schaar af kunnen pakken.”

Gelukkig is Elise met haar millimeters uitgroei al goed op weg. “Terugdraaien kan toch niet dus ik kijk gewoon vooruit. Al gaat dat nu wat minder omdat er steeds iets in mijn ogen prikt. Maar even doorzetten en dan ben ik over een klein jaartje al in de fase dat mijn pony zo lang is dat ik ‘m met een clipje vast moet zetten bovenop mijn hoofd!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *