New Africa / Shutterstock

New Africa / Shutterstock

Man gediagnosticeerd met inhammen stadium vier

Jeroen uit Enschede heeft een aardige klap te verwerken gekregen. Hij is gediagnosticeerd met inhammen stadium vier.

“Ik zit er even aardig doorheen”, vertelt een aangeslagen Jeroen. “Sommige artsen zeggen dat ze niet heel veel meer voor me kunnen doen. De behandeltrajecten die er wel nog zijn, zijn erg duur. Al schijnen ze in Turkije eenzelfde soort behandeling te hebben die nog relatief betaalbaar is.”

Zijn vriendin Kim zit naast hem. “Voor mij is het natuurlijk ook lastig om hem zo te zien”, vertelt ze. “Het is een vergevorderde vorm van inhammen, maar zolang er opties zijn geven we niet op. Ook als dat betekent dat we naar Turkije moeten”, sluit ze strijdbaar af.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *