Shutterstock

Shutterstock

Kapsels die je eruit laten zien alsof je je leven onder controle hebt

Of je nou elke avond piekerend naar je plafond ligt te staren, al jaren geen date hebt gescoord of sowieso geen idee hebt wat je nou echt wilt in life: met deze kapsels zie jij eruit alsof je je leven geheel onder controle hebt.

Balayage
Wie het geld heeft voor een balayage (zo’n 120 euro) én de tijd om zich te verdiepen in deze nieuwe haartrend, die moet haar leven wel op orde hebben, zullen je vriendinnen denken. De beste tijd om een balayage te nemen is dan ook wanneer je er financieel en mentaal helemaal doorheen zit, en uit wanhoop je laatste 120,- aan een impulsieve aankoop wilt besteden.

De goed-geföhnde pony
Iedereen die wel eens impulsief een pony heeft geknipt, weet: een pony krijgen als die op het voorbeeldplaatje, is nagenoeg onmogelijk. Lukt het jou dus wel om een pony onder controle te houden, ook al moet je er elke ochtend een uur voor föhnen? Score! Iedereen zal denken dat jij je leven verder ook geheel op de rails hebt.

Bruidskapsel
Wil je extreem in control lijken, laat dan elke ochtend een bruidskapsel in je haar zetten bij een salon om de hoek. Liefst met heel veel ingevlochten nephaar, bloemen en Swarovski speldjes. Het instituut van het huwelijk creëert immers de perfecte illusie van je leven helemaal op orde hebben. Met een beetje geluk en heel veel haarlak kan je misschien wel twee hele dagen deze illusie in stand houden. Als je verder niet teveel beweegt of met je hoofd een spatje regenwater vangt natuurlijk.

De korte bob
De korte boblijn is het nummer 1 kapsel dat zegt: ik zat in een crisis, maar nu heb ik besloten om de controle over mijn leven terug te nemen, en dat begint met het afknippen van mijn haar. Als het je ook nog lukt om ‘m kaarsrecht te houden zoals op het plaatje dan ben je helemaal een topper. Vergeet niet je straightener mee te nemen naar je werk om elk uur je boblijn bij te werken op de wc voor de ultieme under control-look.

De chignon
Chignon is Frans voor knot. En hoewel knotjes ook een onverzorgd en een allesbehalve onder-controle-uitstraling kunnen geven, doet de chignon dat niet. Kijk maar naar koningin Maxima, een fervent chignon-drager. Belangrijk hierbij is om je knot consistent ‘chignon’ te blijven noemen om niet door de mand te vallen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *