shutterstock / fizkes

Neef met slechte internetverbinding door familie verstoten

Andere neef zonder baan maar met glasvezel nu trots van de familie

Nadat ze verschillende videogesprekken met schokkerig geluid en bevriezend beeld hebben moeten doorstaan, heeft de familie Roberts er deze morgen definitief genoeg van. Neef Ruben is verstoten vanwege zijn slechte internetverbinding. “In deze familie is er geen plaats voor mensen met langzame connecties”, verklaarde grootmoeder toen ze Ruben uit de dagelijkse videocall verbande.

De zaak van neef Ruben is niet uniek. Duizenden mensen zijn de afgelopen weken door hun familie in de steek gelaten omdat ze het tempo van videogesprekken hebben vertraagd. “Als je met geliefden praat die je al een maand niet hebt gezien, zit je niet te wachten op iemand die de hele tijd vraagt of je hem kan horen, want hij hoort jullie in ieder geval wel”, legt tante Patricia uit. “We leven in moeilijke tijden en alleen degenen met een sterke connectie overleven.”

Neef Ramón, vroeger het zwarte schaap omdat hij geen studie of werk heeft, is dankzij zijn snelle glasvezel de trots van de familie. “De scherpte van zijn beeld en de helderheid van zijn audio zijn een verademing in deze donkere tijden”, zegt oom Frederik. “Die jongen heeft ons de afgelopen twee weken laten zien wat hij in zijn mars heeft.”

Intussen is opa Damiaan, een verstokte digibeet, elke keer dat hij zijn familie op één scherm ziet hevig verontwaardigd omdat hij denkt dat ze allemaal samen in hetzelfde huis zijn, behalve hij.

Dit artikel is gebaseerd op een stuk van onze partners uit Spanje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *