shutterstock.com/tommaso79

Zo krijg je superveel matches in de nieuwe corona-app

Vergeet Happn, Tinder of Grindr. De nieuwe corona-app wordt het helemaal! Wij voorspellen dat bijna iedereen ‘m straks heeft. Maar hoe krijg je nou superveel matches? Onze tips om een echte Don Corona te worden.

Ga veel de straat op. Veel.
Met deze app ziet iedereen straks waar jij bent geweest. Dus aan jou om lekker te minglen. En waar doe je dat beter dan buiten? Gegarandeerd een hele trits aan nieuwe potentiële corona-matches.

Schaam je niet voor meerdere matches tegelijk
Niet zo ouderwets denken. Je mag anno 2020 best meerdere contacten tegelijk hebben.

Werk aan je openingszin
Een quote doet het goed. Bij voorkeur uit een gedicht dat gaat over moed houden. Iets met live, love, lekker leven. Of een zinnetje uit Imagine.

Zorg voor een goede profielfoto
Doe iets met een geinig mondkapje, maar dan wel een waardoor jouw persoonlijkheid eruit springt. Of waardoor je acht jaar jonger lijkt.

Treffende omschrijving
Vertel iets persoonlijks over jezelf. Bijvoorbeeld je lengte, hobby’s, seksuele voorkeuren en BMI. Vergeet je medische geschiedenis niet.

Laat zien wat jij belangrijk vindt
Ben jij sociaal? Maak een knusse foto met je oma in haar verzorgingstehuis. Heb jij vrienden? Nodig ze uit voor een gezellig samenzijn en maak kiekjes. Kortom: laat zien wie en wat jij belangrijk vindt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelijkgestemden vind je met name op ic’s tegenwoordig. Daarom opteer ik voor permanente afgesloten ruimtes om de fans ervan blijvend het gelukzalige gevoel te gunnen, stelletje rukkers.

Reageer
gravatar

Zou het niet fantastisch zijn wanneer er in de corona-app gegevens worden opgeslagen die je politieke voorkeur kunnen voorspellen?

Namens de toekomstige premier, meneer Wilders van de PVV, hartelijk bedankt. 🤗🤗

Corrie.

Reageer