Bron: Olena Yakobchuk / Shutterstock.com

Hilarisch: dit is hoe mensen in 2019 zich het jaar 2020 voorstelden

Het is vaak grappig om te zien wat mensen in het verleden van de toekomst hadden verwacht. In 2019 maakten kunstenaars bijvoorbeeld foto’s van hoe zij dachten dat het dagelijks leven van het jaar 2020 er uit zou zien. Dit zijn de meest bizarre voorspellingen.

Mensen uit 2019 hadden het over achter elkaar op snelwegen staan met de auto. Daarmee zouden ze bijvoorbeeld naar hun werk kunnen gaan, want in 2019 ging iedereen er vanuit dat werk in 2020 nog steeds gedaan zou worden op een zogeheten ‘kantoor’.

Bron: Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Op zo’n kantoor zou je dan samen met andere mensen werken. Contact met collega’s voorspelden mensen in 2019 ongepast fysiek: als er een succesje werd geboekt dachten mensen in 2019 dat het in 2020 de normaalste zaak van de wereld zou zijn om elkaars hand aan te raken.

Bron: Pressmaster / Shutterstock.com

Ook vrije tijd zou er in 2020 heel anders uitzien dan we nu normaal vinden. Veel van de ideeën uit 2019 voorspellen samenscholing van grote groepen mensen op plekken waar ze geserveerd worden met bier en muziek. Bizar!

Bron: photosis / Shutterstock.com

Ah, de zomer van 2020. Mensen droomden van ‘festivals’ waarin de beste muzikanten van 2020 optredens zouden geven voor 100, misschien wel 1000 mensen tegelijk. Een mooi beeld!

Bron: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Mensen uit 2019 dachten dat je naar locaties zou kunnen gaan waar andere mensen dan met hun handen je hoofd aan zouden raken zodat ze je haar zouden knippen. Op die manier zou je haar ‘geknipt’ kunnen worden, of je zou een ‘ander kapsel’ kunnen krijgen.

Bron: Olena Yakobchuk / Shutterstock.com

Mensen fantaseerden in 2019 graag over vliegende auto’s waarmee ze dan bijvoorbeeld op vakantie of op zakenreis zouden gaan. Met de kennis van nu klinkt het vergezocht, maar futurologen gingen er zelfs van uit dat bedrijven die dit soort vluchten aanboden winstgevende maatschappijen zouden zijn die niet bij de overheid hoefden te bedelen om geld.

Bron: Matej Kastelic / Shutterstock.com


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *