Op1 / Youtube.com

Rechtbank legt Gökmen T. marteldood op: ‘U erkent ons toch niet’

'Dan heeft u er vast geen bezwaar tegen'

De rechtbank in Utrecht heeft Gökmen T. een pijnlijke marteldood opgelegd. Die straf bestaat niet in Nederland, maar de rechter wees erop dat de tramschutter de Nederlandse rechtsstaat niet erkent.

“U erkent ons toch niet, dan heeft u vast ook geen bezwaar tegen deze uitspraak”, zei de voorzitter van de rechtbank tegen de verdachte.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom niet gek doen en wel uitvoeren? Uit je comfortzone treden en een keer iets doen wat je nog nooit gedaan hebt. Is heel verrijkend. Het wordt gewoon tijd dat we de doodstraf herinvoeren. Een doodstraf 2.0. Van dat het geld dat levenslange opsluiting kost, kun je heel veel goeds doen. Of de Nederlandse nationaliteit afnemen en terugsturen naar Turkije. Een persoonlijk cadeautje vanuit Nederland.

Reageer
gravatar

Benzine te drinken geven, en ‘m dan in brand steken, dit schepsel is nog minder dan ‘n varken, of laat ‘m opvreten door ‘n varken, wat ‘n misbaksel hij verdient een zeer langzame en vooral pijnlijke dood, ik gun dit varken alles behalve zuurstof

Reageer
gravatar

… maak die stoel in de rechtszaal zo gauw mogelijk elektrisch, op krachtstroom, 400 V, en zsm de stekker erin, weg met dat monster..!!!