Source: YouTube - Videoland

Rechter in Marengo-proces waarschuwt voor mogelijke spoilers Mocro Maffia

De rechter in het proces tegen Ridouan T. heeft voor aanvang van de zitting gewaarschuwd voor mogelijke spoilers. Wie de komende jaren nog van Mocro Maffia wil genieten, kan de zitting beter niet volgen.

“Serieus gasten,” zei de rechter voor aanvang van de eerste zitting. “We gaan tijdens dit proces sowieso dingen horen die in het volgende seizoen van Mocro Maffia zitten. Willen jullie weten hoe het met Tata afloopt, of met de Paus? Blijf vooral zitten, joh.” Zeker de helft van de aanwezigen, waaronder de officier van justitie, verliet daarop de zaal.

Ook hoofdverdachte Ridouan T. is gepikeerd over de mogelijke spoilers. Hij laat via zijn advocaat Inez Weski weten de rechter te wraken. “Mijn cliënt kijkt mogelijk aan tegen een lange celstraf. Je denkt toch niet dat hij van plan is om de rest van zijn leven naar Gilmore Girls te kijken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij vinden “verknaller” ook een bruikbare vertaling van “spoiler”. Dat is iemand die de afloop van een verhaal verklapt, zodat het verwachte genoegen van een of meer mensen wordt vergald.
Alternatieven: verklikker, bederver, clouverrader, vergaller, verknoeier, verzieker, verpester, judas.