PowNed / YouTube

Rechter deelt uitspraak in zaak Yvonne Coldeweijer vanmiddag exclusief op zijn juicekanaal

De uitspraak in het kort geding dat zangeres Samantha Steenwijk heeft aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer zal exclusief verschijnen op het juicekanaal van de rechter, zo laat het Openbaar Ministerie vandaag weten aan het ANP. “De rechter in kwestie maakt de uitkomst vanmiddag bekend op zijn kanaal Justicejuice”, vertelt een woordvoerder.

Of Coldeweijer een rectificatie zal plaatsen en een schadevergoeding van 5000 euro moet betalen, wordt om 17:00 via Instagram wereldkundig gemaakt. De betalende abonnees en meest trouwe spionnen van Justicejuice zullen de uitspraak al om 15:00 via een besloten Telegram-groep te horen krijgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *