Youtube / Powned

Youtube / Powned

Scoop: BN’er met hamster in anus blijkt Yvonne Coldeweijer

Na dagen van speculatie is er eindelijk een noemenswaardige ontwikkeling in het verhaal over de BN’er met een inwendige hamster. Het blijkt niemand minder dan Yvonne Coldeweijer. We gaan stuk 🤣.

We wilden het verhaal eigenlijk niet verspreiden maar we doen het toch. Onze schoorsteen moet ook roken en mensen houden nou eenmaal van betrouwbaar nieuws. Dus wie zijn wij om ons niet in andermans privéleven te forceren als een hamster in haar anus?

Bevestigende verklaring van een spion: “Ik dacht Yvonne met de hamster te zien in haar anus op een after vorig jaar. Het kan ook Hans Klok zijn geweest. Maar ik weet eigenlijk zeker dat het Yvonne was.”

Lieve Yv, als je dit leest. We delen dit louter omdat je familie bezorgd is en we willen dat jij en alle hamsters in je la gezond blijven. We snappen het als je ons hierom haat. Maar we hebben het beste voor met ons eigen platform, bereik en views.

Weten we het echt 100% zeker? Nah. Maar verkondigen het graag op deze manier? Absoluut. Spread the news!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om-slachtig.

Mensen “identificeren” zich nu als dieren zoals katten en honden en wolven, terwijl ze spinnen, miauwen, blaffen en janken.

https://www.frontnieuws.com/het-westen-waarin-wij-opgroeiden-is-verdwenen-wat-overblijft-is-een-zieke-perverse-linkse-versie-van-de-twilight-zone-waar-mensen-zich-nu-identificeren-als-katten-en-honden/

LGBTP+Z is ontstaan in het verlengde van emancipatie van de zwarten.

Het is begrijpelijk dat je je zo druk maakt dat je voor een Turk aangezien wordt, want de Joden waar je van afstamt zijn Turken die nooit enige relatie hadden met Israël. Ze werden veel later tot het Jodendom bekeerd, net als de Amerikaanse Joden die daarom zo veel problemen hebben met Oost-Europa, als ook waarom er daar toch altijd al zoveel problemen bestaan.
Als ik die dingen objectief onderzoek zoals zo lichtzinnig verzocht, dan weet je zeker dat er een wereldcatastrofe van komt. Want dat blijft niet beperkt tot de schoolboekjes, evenals het karma.
Waarom bij de Joden rassenvermenging zo essentieel is, is duidelijk; ze hebben zich zo lang op eigen volk gericht dat er inteelt ontstond.
De narcisten die om geen inteelt te krijgen al eeuwen bloed hebben geleend van andere volkeren, vergieten ook het meeste van dat bloed.

Reageer
gravatar

Jaloers op haar scoops en volgers? Enne, voor wat betreft de hamster; die is by far beter af in Yv haar hol het loodje te moeten leggen dan in dat van jullie😜!!!

Reageer
gravatar

Jaloers op haar volgers? Enne, voor wat betreft de hamster; die kan beter in Yv haar anus het loodje leggen dan in die jullie😜!!!

Reageer