Nancy Beijersbergen, Shutterstock.com / Mary Berkhout, Flickr / New Africa, Shutterstock

Nancy Beijersbergen, Shutterstock.com / Mary Berkhout, Flickr / New Africa, Shutterstock

3 bekende mannen die nog niet vreemd zijn gegaan (voor zover wij weten)

Na alle verdachtmakingen van bekende, geliefde mannen die zijn vreemdgegaan, is ons vertrouwen in de monogame man langzaam aan het wegzakken. Vandaar dat wij een lijst hebben samengesteld van 3 bekende mannen die voor zover wij weten, nog niet vreemd zijn gegaan.

1. Ralf Mackenbach
Onze geliefde clickity-clack zanger is voor zover wij weten nog niet vreemdgegaan. Deze 27-jarige zanger heeft ons hart gestolen toen hij in 2009 het Junior Songfestival won met zijn liedje ‘Click-clack’. Naast dat Ralf (nog) niet is vreemdgegaan, staan er tot nu toe ook geen andere schandalen op zijn lijstje. Een voorbeeld voor de rest van de BN’ers dus.

2. Willem-Alexander van Oranje
De enige echte Willem-Alexander van Oranje staat ook nog op het lijstje. In ieder geval in zijn relatie met onze koningin Maxima is nog nooit iets gepubliceerd over of hij ooit een scheve schaats heeft gereden. Misschien heeft hij in zijn befaamde studententijd wel een keer de grens opgezocht, maar daar hebben wij geen kennis over. Daarom op nummer 2: Willem-Alexander van Oranje!

3. –
Na veel onderzoek te hebben gedaan, konden wij helaas geen nummer 3 vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de stadhouders van Oranje Nassau en de koningen Willem I, II en III is Willem Alexander het enige mannelijk familielid dat zich niet heeft gehouden aan de familietraditie. Als dat de waarheid is, is dat reden temeer om van ons land weer een republiek te maken.

Reageer