DroneByWesley / Youtube.com

Domper voor Eindhoven: Wolvega de gekste

Een flinke domper voor Eindhoven. Uit een nieuwe steekproef blijkt namelijk niet Eindhoven, maar Wolvega de gekste.

“Ze zijn daar helemaal lijp”, zegt hoofdonderzoeker Bert Bokhoven over de inwoners van Wolvega. “Mensen gaan soms op dinsdag naar de kroeg en dan gaan ze letterlijk in de lampen hangen. Doen ze net alsof ze het gezegde niet goed hebben begrepen, zo gek zijn ze daar. En oja: je hebt daar iemand, die drinkt Fristi met rum. Nu Eindhoven weer.”

Volgens Bokhoven is er werk aan de winkel voor Eindhoven. “Die zullen met iets beters moeten komen dan carnaval, PSV en wildvreemden op hun bakkes slaan op het Stratumseind. Ik bedoel: in Wolvega fietst iemand rond met een sticker van Psyduck op zijn eenwieler. En Psyduck én een eenwieler, je moet toegeven: dat is wel heel erg gek.”

Toch is er nog een opsteker voor Eindhoven: volgens hetzelfde onderzoek is Veldhoven de normaalste.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas ben ik het deze keer niet eens met hoofdonderzoeker Bert Bokhoven. In Eindhoven noemen ze zichzelf boeren. Dat zegt al genoeg. Je moet wel knettergek zijn wanneer je je daarmee wilt identificeren.

Misschien is de leus: ‘Eindhoven de knettergekste’ wel een juiste omschrijving. 😜😜

Corrie.

Reageer
gravatar

Volgend jaar beter! Misschien dat Eindhoven dit soort acties kan doen om volgende jaar te winnen:
– Roy Donders naar Eindhoven sturen
– PSV naar Wolvega verhuizen
– Philips terug naar Eindhoven zodat er meer autisten naar EIndhoven gaan. Veel autisten zijn raar

Reageer