Cokegebruik Eindhoven weer op zelfde peil als voor de crisis

Zelfvertrouwen met 8.9% gegroeid

Na jaren van lege ponypacks en roestige sleutelpunten trekt het cokegebruik in Eindhoven eindelijk weer aan. Dat blijkt uit het jaarlijkse rioolonderzoek van de EAD. Het cocaïnegebruik in de Brabantse gemeente is weer op het niveau van voor de economische crisis, gerekend per neus van de bevolking.

Heuglijk nieuws, meent James Walraven van het Eindhovens gemeentebestuur, dat men zich deze luxe weer kan veroorloven. Hij wrijft energiek in zijn handen en wipt van het ene been op het andere. “Je ziet dat mensen weer harder gaan praten dus beter verstaan worden en ook meer uren paraat staan voor wat komen gaat en tegelijkertijd minder eten wat ook weer goed is voor het BMI en nu we het toch over het BMI hebben wist je dat ik voor mijn werk altijd even een rondje keihard ga joggen?”

Ook de Eindhovense Pleun Doors (28) is blij dat de crisis nu echt voorbij is. Haar zelfvertrouwen is met 8,9% gegroeid, en ze merkt het ook in haar portemonnee. Achter het muntvak zit nu weer een goedgevuld wit envelopje met cocaïne. “De afgelopen jaren was dat vakje leeg, of zat er alleen een beetje goedkope pep in”, vertelt ze en ze geeft een voorbijganger een klap.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volledig onverwacht, maar daarom miet minder effectief: Het meeste wordt geëxporteerd en komt via de bekende driehoek Eindhoven, Curaçao, Rotterdam middels verhuisdozen ons land weer binnen.

Reageer
gravatar

DitisallemaalonzinwathierinEindhovenwordtgeencokegebruktIkdoehetabsoluutnietenniemanddie ikkendoetdatenwiedatzegtweetnietwaardieoverpraatwantopStratumseidwordtooknietgezopenenbijPSVooknietenzekernietgesnovenwantdatdoenzealleeninAmsterdamhierinBrabandishetaltijdgezelligendaarhebbenwegeencocainevoornodigentrouwenswespoelenhetnooitdoordewcwekijkenwelmooiuitwantalsjehetnietsnuiftspoeljehetooknietdoordewchetisallemaaleenleugendatwehiergebrukenwantdatdoenweniet

Reageer
gravatar

En de prijs is op het laagste niveau sinds jaren of altijd ofzo. De bendes hebben zelfs onderlinge minimumprijsafspraken gemaakt. We hebben dit alles te danken aan Rotterdam, hulde!

Reageer
gravatar

Gewoon legaliseren en distribueren via de voedselbank. Dan hoeft er minder voedsel te worden uitgedeeld en groeit het zelfvertrouwen van heel Eindhoven. Win-win!

Reageer
gravatar

Zit toch gewoon in flesjes? Staat overal in de supermarkt hoor, of is dat alleen hier in Eindhoven?
Dat snuiven heb ik nooit zo goed onder de knie gekregen, alleen als de bruis er af is lukt het een beetje.