Shutterstock / Suwit Rattiwan

Man is dromen die vriendin hem vertelt na halve minuut alweer vergeten

‘Ze zijn ook wel extreem vaag’

Maarten kan de dromen de dromen van zijn vriendin altijd maar moeilijk onthouden. Direct na het wakker worden gaat het nog wel, maar na een halve minuut is Maarten het droomverhaal van zijn vriendin Katie alweer vergeten.

“Toen ze vanmorgen wakker werd vertelde ze dat ze iets had gedroomd over een camping waar ze als kind was geweest en een coyote”, legt Maarten uit. “Misschien was het trouwens wel een hyena waar dan iets mee gebeurde. Of een hotel. Nou ja, ik herinner het me eigenlijk niet meer. Ik weet alleen nog dat het heel vervelend was. Er was ook geen touw aan vast te knopen.”

Maarten kan soms best jaloers zijn op mensen die de dromen die hun partner ze verteld heeft nog precies kunnen navertellen.  “Mijn vriendin kan dat bijvoorbeeld.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik liep achter een kinderwagen met een zwarte man; ik was eerder oppas.
Maarten vroeg me van wie dat kind was. Ik zei van mijn nieuwe vriend.
Plots zag ik dat het kind helemaal zwart was.

Reageer
gravatar

De twee liepen voor me.
5 keer achter elkaar wilde ze een andere richting nemen dan hem.
Terwijl hij steeds afsloeg richting waar ik woon.
Tot ze langs mijn voordeur gingen.
Ik hield een gepaste afstand, anders is het alsof ik ze achtervolg.

gravatar

Terwijl ze denken ‘het kan van alles worden (Nederlanders willen steeds meer een verrassing) staat het van tevoren vast want negerbloed overheerst 4 op 1’.
Het kind van een blanke vrouw en een donkere man wordt ook altijd donker.