Syda Productions / Shutterstock.com

Ontvang hier jouw schooladvies

Een derde van de scholieren zit na drie jaar op een ander niveau dan de basisschool geadviseerd had. Gelukkig is onze test wel betrouwbaar. Vul deze vragenlijst in en ontvang het beste schooladvies.

0%

Kun je een beetje netjes schrijven?

Welke rol had je in de schoolmusical?

Weet je al wat je later wil gaan studeren?

Zijn je ouders zwart of hebben ze een ander cultureel kader dan wij waardoor we tijdens het gesprek een bepaalde afstand tot hen en daarmee toe jou voelen waardoor we je slagingskansen op school en in de rest van de samenleving onbewust lager inschatten?

Wat vind jij van de CITO-toets?

Hier is een marshmallow. We draaien ons straks om om te zien wat je met de marshmallow doet. Er zijn een paar opties. Er is maar een juiste optie. Zie de marshmallow als metafoor. Wat is de metafoor?

Ons schooladvies:
VWO Kader
We adviseren je graag VWO Kader. Je bent een heel bijzonder kind. We zijn ervan overtuigd dat jij lekker VWO Kader moet gaan doen.
Bijles
Je bent geen bijzonder getalenteerd kind maar met genoeg bijles kan je alsnog de overspannen verwachtingen van je ouders waarmaken. Jij gaat papa en mama heel veel geld kosten, onthoud dat maar.
Maakt niet zoveel uit
Als je eenmaal blowen ontdekt ga je toch beginnen met spijbelen en vanaf je 15e ga je helemaal niet meer naar school. Ga tot die tijd gewoon lekker naar de school die het dichtste in de buurt is.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het Nederlands hoger onderwijs wordt voortaan geheel in het Engels gegeven.

Om daar goed op voor te bereiden kan op korte termijn het Engels bij de kinderopvang (day-care) als voertaal worden ingevoerd.

Laten we in ieder geval met ingang van komend schooljaar beginnen met het VWO-kader al the PUE-frame (Pre-University Education-frame) te noemen.

Reageer
gravatar

We hebben het steeds vaker over algoritmen en manipulatie van de massa via social media.
Maar de IQ test gaat al over simpele verbanden kunnen leggen, algoritme, of je oorzaak en gevolg van coïncidentie kan onderscheiden.

Reageer