AS KE VLOGS / Youtube.com

Ouders nemen kinderen mee naar Snowworld om te laten hoe zien hoe winter eruit zag

Ouders Vicky en Rogier vinden het belangrijk om hun kinderen mee te geven hoe winter eruit zag. “Neerslag in de vorm van ijskristallen, daar kun je wel over vertellen maar die kleintjes willen dat gewoon meemaken.”

De borstelpistes voelen voor volwassenen misschien kunstmatig aan, maar als je niet beter weet is het een hele belevenis. “Wat is kou? Dat je moet je echt voelen. Onze jongste, Desi, heeft geleerd wat handschoenen zijn en dat je daarmee van die witte ballen kan maken. En de oudste, Leo, heeft geleerd dat ijs heel hard is als je er met je harses op valt. Dat zijn lessen die ze niet snel meer vergeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Desi en Leo weten ook niet hoe oorlog voelt; overigens ook Vicky niet. Roger wel, want hij was er als Dutchbatter bij in Srebrenica. Daarom kan Roger op hun vakantie in Jemen of Afghanistan aan Vicky, Desi en Leo laten proeven hoe het er in oorlogsgebieden aan toe gaat.

Reageer
gravatar

Hello friend. I have great news. My uncle has a cash flow problem, the cash klotst against the plinten. WE NEED TO TRANSFER THE $ 2.675.734.890.000.000 asap to your beautyful little country. Can we rely on you? Provision us 10%. Sweet deal, no?

Reageer
gravatar

Als ik de burgemeester was van jouw diro, Rudolph the red nosed reindeer, dan gaf ik je een drankverbod. Dat zal je leren om de wereldklimaatproblematiek te bagatelliseren dan wel onder te laten sneeuwen