fizkes / Shutterstock.com

Vriend die altijd blut is genoodzaakt 25.000 euro van spaarrekening op te nemen

Een heftige gebeurtenis voor vriend Robin die altijd blut is. Om zijn schrale huurhuisje te verruilen voor een koophuis was hij genoodzaakt 25.000 euro van zijn spaarrekening op te nemen.

“We klaagden samen altijd over ons oude krakkemikkige appartementje. De huur konden we net ophoesten door voornamelijk pasta met ketchup te eten. En door alleen kraanwater te bestellen bij het uitgaan”, vertelt beste vriend Sander, die daadwerkelijk geen spaarrekening heeft. “Horen dat hij ineens voor het overbieden op een huis zijn voor mij totaal onbekende spaarrekening heeft moeten raadplegen, was wel even schrikken. Wat kut voor hem.”

Ook Robins kroegvrienden leven met hem mee. “Hij kon nooit een rondje geven, had ie geen geld voor. Om dan nu te horen dat ie zo een bedrag van zijn spaarrekening heeft moeten ophoesten, is echt heel sneu”, aldus een vriend die altijd voor Robin betaalt.

Gelukkig kan Robin altijd zijn hart luchten bij Sander. “Echt flink klote dit gevoel man. Kan niet wachten tot het over een paar maanden achter de rug is en ik weer kan leven zonder iets op te nemen van de rekening waarop ik elke maand heel veel geld opzij zet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Carrie, je hebt het verkeerd begrepen. Het punt is dat niet zijn agenda verborgen zou zijn, maar zijn spaarrekening. Zijn ambitie is waarschijnlijk niet de politiek, maar het bewonen van een krot (€ 25.000!).