YT/Geenstijl

Baudet: ‘Schandalig dat blanke mensen in dit land om hun kaartje worden gevraagd’

Thierry Baudet blijft verbolgen over wat er is gebeurd met twee vriendinnen van hem in een trein. De vrouwen werden volgens Baudet om een kaartje gevraagd, en dat terwijl ze heel duidelijk wit waren. “Red dit land!”

“Je kunt toch in een oogopslag zien dat ze geen kwaad in de zin hebben?”, zegt Baudet. “Blond, blauwe ogen, uit alles blijkt dat ze onschuldig zijn. Ze zouden nooit zwartrijden. En als ze zwart zouden rijden zouden ze daar vast een hele goede reden voor hebben. Schandalig wat er is gebeurd. Ga je schamen NS!”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het ergste is nog dat die twee controleurs Nederlands spraken. Die taal beheersten de twee blonde Baudetstoten niet. Baudet:”Het is toch ongehoord dat mijn twee Oekraïense vriendinnen met de Nederlandse taal werden aangesproken. Waar blijven de manieren in dit land?”.

Reageer
gravatar

Wat is dat voor domme geklets. Waarom zou de ns hun niet om een kaartje vragen zoals ze bij iedereen doen. Jij moest.je schamen om te praten idioot

Reageer
gravatar

Vrouwen beklagen zich in hun platte eigenbelang vooral over hun enige redding. Daarom moet je nooit een hand naar ze uitsteken.

gravatar

Waar heeft die gek het over, is hij blond ? heeft hij blauwe ogen, nee dus en hij is nog half Frans ook,
Wat een sukkel, hij weet van stomheid niet wat hij voor antwoord moet geven. Ik word hier heel onpasselijk van.

Reageer
gravatar

KIJK IN DE SPIEGEL WIE ZICH MOET SCHAMEN.
ZE MOESTEN JE METEEN VAN JE POSITIE VERWIJDEREN., NU WETENDE WAAR JIJ VOOR STAAT. SCHANDE DAT JE ‘N VERTEGENWOORDIGER VAN NEDERLAND BENT.

Reageer
gravatar

Dit is satirisch, maar ik ben hoofdconducteur bij de NS en ik kan je vertellen dat dit letterlijk in het echt ook gebeurd.

Een “deftige” mevrouw blijkt in de eerste klas niet ingecheckt.
“Oh, nee dat is dan een foutje”
“Dan moet ik een kaartje voor u schijven, heeft u identificatie bij u?”
“Neeeeeee, dat meent u niet, nee hoor daar werk ik niet aan me. Belachelijk”
“Mevrouw ik vorder nu uw legitimatie, u krijgt gewoon een kaartje van mij met daarop een boete, U dient gewoon ingecheckt te zijn.”
“Nee belachelijk, weet u wat u moet doen. U moet boefjes en werkelozen een boete geven”
“Maar mevrouw, bedoelt U nu dat ik bij een meneer in driedelig kostuum weg moet kijken en bij iemand met een gescheurde jeans wel moet schrijven? Bovendien, ik kan toch niet aan u zien of u een boefje of een werkeloze bent, als u niet meewerkt dan zal ik even een belletje moeten plegen word u gefouilleerd op het volgende station en krijgt u ook een boete voor het niet tonen van een identiteitsbewijs op eerste vordering”
“Nou mijn zoon gaat hier nog wel even een brief over schijven, dat kan hij heel goed!”
En dit ging nog even door. Een half uurtje later had ik zo’n “boefje”zoals zij dat vermoedelijk voor zich zag en dan gaat het als volgt: “Geen probleem meneer, u doet gewoon uw werk”

Reageer
gravatar

Als een hond die terugkeert naar zijn eigen kots.
OV, afgekeken van China door de gereformeerden.

gravatar

Ja Drek, we hebben daar nog cultuur gebracht.
Het Academisch Ziekenhuis Rotterdam (AZR) is het grootste van Nederland.

gravatar

Het waren geen zwartrijders.
Het is normaal dat politie en andere controleurs, vooral naar het voorbeeld van Duitsland, steeds meer uit kleurlingen bestaan.
Maar als ambtenaar ben je kleurloos.
In de VS worden immigranten uit Mexico aangesteld voor de grensbewaking.
Aan de ‘University of Amsterdam’ werkte dit ook goed.
Maar daarom hebben we een ID-kaart en OV-kaart, mensen zijn blij met hun nieuwe identiteit.
Het bevordert de eigen auto, dan ben je geen racist.

Reageer
gravatar

Laatst lag een man in zijn blootje in een gangpad een vloed van opruiende woorden uit te kramen. Toen ik hem aansprak schold hij mij uit in een vreemde taal, waarvan een van de vijf agenten die hem uit de trein moesten slepen, vermoedde dat het Latijn was.

Reageer
gravatar

Het goede nieuws is wel dat NS & politie mensen in burger laat observeren.

Want inderdaad zie ik nog steeds veel zwartrijders (altijd allochtonen) op de uitkijk naar controleurs (die bijna nooit komen).

Tip: begin eens met de balkons op de uiteinden.

Reageer
gravatar

Beste Dat dan weer wel,
Ik vraag me af hoe je aan de conclusie “veel zwartrijders (altijd allochtonen)” bent gekomen, zeker in combinatie met “controleurs (die bijna nooit komen)”.
Met vriendelijke groet,
Diederik

gravatar

Dat dan weer wel kan aan de (gekleurde) gezichten zien dat het zwartrijders zijn! Daar zijn geen controleurs voor nodig!

gravatar

Poortjes waar zwartrijders net na het inchecken zo dicht achter je aan gaan dat ze op mijn incheck binnen komen. Conducteurs doen niets, want ‘dit zijn vaak degenen die voor problemen zorgen ik wil vanavond ook graag veilig thuis komen’. Om het station te verlaten, is er een noodknop. Als er op de noodknop gedrukt wordt, gaan alle poortjes open.

gravatar

ik denk dat FvD-stemmers alleen luisteren als je het in het Latijn opschrijft, dus bij dezen:

Carissimi innocentium ad Netherlands, non cadunt in keugens de victoriae populi. Suffragium cum animus tuus non externus abdominis.