GaudiLab / Shutterstock

Wetenschappers Maastricht onderbouwen aanvraag met gijzelsoftware en slepen 3 ton binnen

De Universiteit Maastricht heeft 300.000 euro aan financiering toegekend aan een groep anonieme onderzoekers die hun ijzersterke voorstel onderbouwden met gijzelsoftware.

De onderzoekers hebben maandenlang gezwoegd op hun aanvraag, ‘Een socio-culturele benadering van geschiedenis, gender en identiteit in de hedendaagse Sloveense literatuur (1945-heden)’, en illustreerden het belang van de thematiek met een stuk code dat alle onderzoeksgegevens en het digitale archief van de Universiteit Maastricht versleutelde.

Het College van Bestuur heeft de onderzoeksbeurs inmiddels overgemaakt in bitcoins. “We vermoeden dat dit het werk is van een creatieve groep jonge wetenschappers. Wij zijn erg benieuwd naar de resultaten.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is ook waarom ik geen vage kennis van deze Speld ben! Zeker dan gegijzeld worden met mijn gegevens die de Speldgijzelnemers dan hebben in samenwerking met de universiteit Maastricht!

Reageer
gravatar

Ik wil mijn allerliefste Corrie met lieve woordjes warm houden, maar ze neemt niet op. Ze zal toch niet met coronagriep in bed liggen? Ik heb 112 gebeld, maar ook voor die hulpdienst neemt ze niet op. Ik begin mij toch wel een beetje ongerust te maken.

gravatar

Ik eis een gratis boek over de toekomst van de Speld zonder mijn bankgeheimen te moeten prijsgeven

Indien de linkse directie van De Speld niet binnen vierentwintig uur aan mijn eisen voldoet, zal ik de boel plat gooien door middel van een rechts gijzelprogrammaatje dat ik op internet heb gevonden.

Reageer