Bron: YouTube / NikkieTutorials

NikkieTutorials is geen bekende Nederlander, volgens je vader

Breaking news! Je vader kent Nikkie de Jager van NikkieTutorials niet. Dat maakte je vader gisteravond bekend nadat hij had gehoord over een onbekende visagist, die hij dus niet kent, die plotseling transgender blijkt, terwijl hij haar niet kent, en daarom dus vooral geen bekende Nederlander is, want hij kent haar niet. 

“Wie is dat nou weer?” aldus je vader. “Nikkie? Van NikkieTutorials? Echt nooit van gehoord. Ik snap de ophef niet. Wat kan mij het schelen dat ze transgender is. Hoezo rolmodel? Voor al die jongens en meisjes die ik ook niet ken? Miljoenen volgers? Op een YouTubekanaal? Wat maakt mij dat kanaal uit. Het enige kanaal dat mij interesseert is mijn darmkanaal als je moeder en ik hebben gekaasfondued.”

Je vader gaat verder: “Ze vliegt de wereld rond om grote sterren te ontmoeten? Door een beetje te make-uppen? Geef mij een kwast en ik schilder haar zo werkloos. Heel raar dit. Als ze zo bekend was geweest, had ik heus wel van haar gehoord. Bekende mensen zijn namelijk bekend. En ik ken haar dus niet. Tenzij ze vandaag op Radio 1 wordt geïnterviewd. Dan praten we verder.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *