Zoran Pucarevic, SofikoS / Shutterstock

Zoran Pucarevic, SofikoS / Shutterstock

Thea gebruikte te veel verjongende gezichtscrème en is nu een dreumes

De 67-jarige Thea uit Amersfoort diende wel een heel bijzondere klacht in bij de consumentenbond: na het langdurig gebruiken van verjongende gezichtscrème was ze op een dag opeens een dreumes geworden.

Volgens het beautymerk dat de crème verkoopt, kan hun niets aangerekend worden. “Er staat duidelijk op de verpakking dat het om verjongende gezichtcrème gaat. Als je het ons vraagt is het juist een succesverhaal. Thea zou blij moeten zijn!”

Het bericht kwam bij de consumentenbond binnen via Thea’s 92-jarige moeder. Thea zelf was niet voor wederhoor beschikbaar. Op de achtergrond bij het telefoongesprek was gebrabbel te horen: boe-boe-bi-ba-ba.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *