shutterstock.com/sergeikislov65

Selderij stopt met foundation en gaat verder als bleekselderij

De natural beauty-trend is inmiddels ook doorgedrongen tot de selderijwereld. Een van de aanhangers is selderij Chenaya: “Ik keek om me heen en dacht ineens: wie houd ik nou eigenlijk voor de gek? Als ik bleek ben, ben ik bleek. Hoog tijd om te stoppen met dat neppe gedoe.

”De meervoudig stengelaarster vervolgt: “De eerste keer dat ik au naturel ging vroeg iedereen ineens of ik ziek was, of dat ik misschien slecht geslapen had. Maar daar moet je gewoon even doorheen. Uiteindelijk is het een enorme bevrijding.”

Selderij Nikita doet niet mee aan de nieuwe look: “Ja doei. Door contouring weet ik precies hoe ik m’n stengels langer moet laten lijken, die kennis ga ik niet zomaar even overboord gooien.” Ook selderij Yori is niet overtuigd: “Ik ben doodsbang dat mensen ineens denken dat ik niet lekker ben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“De eerste keer dat ik als natural beauty met mijn look au naturel ging door contouring zonder foudation”.

Ik kan begrijpen dat na dit soort kletspraat mensen ineens denken dat de schrijfster niet lekker is.

Reageer