CBS News/YT

Iraniërs opgelucht: extra economische sancties van VS welkome afleiding van onderdrukking door regime

Na de vergeldingsactie van Iran vorige week kondigde president Trump aan extra economische sancties aan het land op te leggen. Ook Europese landen dreigen nu met sancties. De Iraanse bevolking is opgelucht. Dat is een welkome afleiding van de onderdrukking door het regime.

“Ik merk dat als je ineens de hele dag bezig bent met hoe je nu weer je gezin te eten gaat geven, je niet zo bezig bent met vrijheid van meningsuiting of in opstand komen. Grappig is dat”, vertelt winkeleigenaar Saman Avali. “Ik kan mijn winkel niet meer vullen en niemand koopt nog echt wat, dus ben ik niet zoveel tijd kwijt aan mijn werk. Soort van back to basics. Heel zen.”

Ook net-afgestudeerde Maha Felani is te spreken over de huidige situatie. “Ik heb het nu met vrienden niet meer over de belachelijke zedenpolitie, de verplichte hoofddoek of dat we in het park geen muziek op kunnen zetten. Door de inflatie kan ik me voltijd richten op de zorg voor mijn moeder, omdat we de verpleging niet meer kunnen betalen. Familie is het belangrijkste in het leven, en omdat iedereen werkloos thuis zit zien we elkaar eens de hele dag, elke dag.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De beste sanctie die president Trump voor Iraniërs kan doen is het land te nuken. Dan hoeven ze zich nergens meer zorgen over te maken. 🧨🧨

Het is ook nog beter voor de beschaafde Westerse wereld. 👩🏻‍🦳👩🏻‍🦲👨🏻👶🏻👵🏻

Corrie.

Reageer
gravatar

Als de hele wereld een matras vol bloteriken wordt komt er ook geen oorlog meer. En het is goedkoper dan atoombommen.
Dus: meer internationale sex! Waarbij de vrouwen domineren, uiteraard, want anders gaat het alsnog mis. Mijn zweepjes zijn ingevet, mijn aandraaibare penisringen en balklemmen goed geolied.

gravatar

Thérèse, hét voorbeeld is natuurlijk het Goois matras*. Daarop werd echter de toen nog niet de uitheemse sex bedreven, maar de gewone Nederlandse seks. Zeg maar het missionarisstandje**

Toelichting voor mensen van middelbare leeftijd en jonger:

* Met het Goois Matras bedoelden jullie ouders en grootouders de grote onderlinge neukdrift van Gooise radio- en televisiemannen en -vrouwen. Nu mag dat niet meer van de #metoe-beweging.)

** Het missionarisstandje, thans “(hop)erbovenop” genoemd, is de enige wijze van copuleren die oorspronkelijk was toegestaan. Door Oosterse invloed – met name door de Kamasoetra – is daarin verandering gekomen.