Shutterstock / De Jongh Photography

Shutterstock / De Jongh Photography

Gemeente Amsterdam straft pro-Palestina-demonstranten na rellen: 1 demonstratie zonder publiek

De eerstvolgende pro-Palestina-demonstratie zal zonder publiek worden gehouden. Die straf heeft de gemeente Amsterdam opgelegd na de zoveelste rel van afgelopen weekend.

“Het is de zoveelste demonstratie met geweld in een paar maanden tijd. Het is een keer klaar”, zegt een woordvoerder van de gemeente. “De eerst volgende demonstratie zal daarom zonder publiek moeten worden gehouden.”

Hoe dat er precies uit moet komen te zien is nog onduidelijk, maar volgens de woordvoerder zijn er genoeg mogelijkheden. “Ze kunnen eventueel wat spandoeken neerleggen op de lege plekken of bijvoorbeeld een band met demonstratie-geluiden aanzetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *